Konu
:
> Krem Şantili Kabak
Yalnız Mesajı Göster
> Krem Şantili Kabak
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Krem Şantili Kabak
MALZEMELER
1 kg kabak
3 adet yumurta
200 gr krem şanti
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu
HAZIRLANIŞI
Kabakların, kabuklarını kazıyın
Yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya kadar haşlayın
Kabakları 1 cm kalınlığında boyuna kesin
Yağlanmış tepsiye sık olarak yerleştirin
Bir kapta üç yumurtayı iyice çırpın
İçerisine krem şanti ilave ederek tekrar çırpın
Rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave edip karıştırın
Yapmış olduğunuz karışımı kabakların üzerine dökün
Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatın
200 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin
Servis tabağına alarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul