Konu
:
> Katmer
Yalnız Mesajı Göster
> Katmer
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Katmer
MALZEMELER
3 çorba kaşığı antepfıstığı
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı şeker
100 gr kaymak
1 adet yufka
HAZIRLANIŞI
Yufkayı serin ve her tarafına erimiş tereyağı sürün
Kaymağı parçalar halinde serpin
Üzerine şekere ve dövülmüş antepfıstığını da serperek yufkayı bohça şeklinde katlayın
Yağsız tavada altı ve üstü kızarana kadar pişirin
Servis yaparken üzerine tereyağı sürün ve antepfıstığı rendesi serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul