Konu
:
Kalkanın Hası
Yalnız Mesajı Göster
Kalkanın Hası
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalkanın Hası
MALZEMESİ6 parça kalkan balığı
3 yemek kaşığı un
2 diş sarmısak
2 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı margarin
8 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
Tuz
Karabiber
TARİFBalıkları yıkayıp, sularını süzün
Unu, sarmısağı, tuz ve karabiberi karıştırın
Kağıt havlunun üzerine yayın
Balıkları bu karışıma bulayın
Teflon tavaya üç çeşit yağı koyun
Isındıktan sonra balıkların iki tarafını da kızartın
Servis tabağına alın
Kalan yağın içine maydanozları atıp, çıkartın
Balıkların üzerini süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul