Yalnız Mesajı Göster

Kalkanın Hası

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kalkanın Hası



MALZEMESİ6 parça kalkan balığı
3 yemek kaşığı un
2 diş sarmısak
2 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı margarin
8 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
Tuz
Karabiber

TARİFBalıkları yıkayıp, sularını süzün Unu, sarmısağı, tuz ve karabiberi karıştırın Kağıt havlunun üzerine yayın Balıkları bu karışıma bulayın
Teflon tavaya üç çeşit yağı koyun Isındıktan sonra balıkların iki tarafını da kızartın Servis tabağına alın Kalan yağın içine maydanozları atıp, çıkartın Balıkların üzerini süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla