Konu
:
Peynir Soslu Balık ızgara
Yalnız Mesajı Göster
Peynir Soslu Balık ızgara
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynir Soslu Balık ızgara
MALZEMELER
1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
ayçiçek yağı
peynir sosu
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
peynir sosu için:
200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
2 çay kaşığı hardal
2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
4 çay kaşığı acılı sos
1 su bardağı bira
HAZIRLANIŞI
Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin
Balık filetolarını küçük parçalara ayırın
Her iki tarafına da yağ sürün
Ekmek kırıntılarına bulayın
15 dakika ızgarada pişirin
Peynir sosu ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul