Konu
:
salamlı kanepe
Yalnız Mesajı Göster
salamlı kanepe
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
salamlı kanepe
MALZEMELER
5 dilim francala ekmeği
l tatlı kaşığı hardal
1 adet kornişon
5 dilim salam
40 gr tereyağ
HAZIRLANIŞI
Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın
Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün
Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun
Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul