Konu
:
Deniz Ürünü Krepleri
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Ürünü Krepleri
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Ürünü Krepleri
Malzemeler :
• 150 g ayıklanmış karides
• 150 g tarak
• 150 g beyaz balık filetosu
• 1 yumurta 1/2 limonun suyu
• 50 g kıyılmış maydanoz
• 125 g püre haline getirilmiş patates
• Tuz ve karabiber
• 1,5 litre sıvı yağ
Zencefilli Sos:
• 125 g yoğurt
• 2 çorba kaşığı kr
Hazırlanışı :
Deniz ürünlerini ve balıkları Rondo`da püre haline getirin
Yumurta, limon suyu, maydanoz ve püre haline getirilmiş patates ile karıştırın
Tuz ve karabiberi ekleyin
8 adet 2
5 cm kalınlığında yuvarlak krep şeklini verin
Krepleri, arada çevirerek, kızgın yağda Thermospot tavada 5 - 6 dakika kızartın
Süzüldükten sonra zencefil sosuyla servis yapın
Zencefil Sosu: Tüm malzemeyi pürüzsüz bir karışım haline gelene kadar iyice karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul