Konu
:
> Kabak püreli tavuk
Yalnız Mesajı Göster
> Kabak püreli tavuk
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kabak püreli tavuk
MALZEMELER
4 kişilik
2 adet kabak
4 adet tavuk göğsü
200 gr yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
8 diş sarmısak
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Kabakları temizleyin ve 4 parçaya bölün
Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın
Kabakları ezerek püre haline getirin
1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ekleyin ve kabak püresiyle karıştırın
Ayırdığınız yoğurda, kalan ezilmiş sarımsak, karabiber, salça ve tuzu ekleyip karıştırın
Tavuk göğüslerini bu sosla terbiye edin ve yağsız tavada arkalı öndü pişirin
Kabakla beraber servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul