Konu
:
> Meyhane tavuğu
Yalnız Mesajı Göster
> Meyhane tavuğu
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Meyhane tavuğu
MALZEMELER
4 adet tavuk butu
2 adet soğan
1 adet domatez
1 kaşık salça
1 paket margarin
2 bardak pirinç
Nane
2 bardak tavuk suyu
HAZIRLANIŞI
Tavuklar bir tencerede haşlanır
Bir tencerede yarım paket margarinle 2 bardak pirinç kavrulur
Başka bir tavada soğanla salça ve domates yarım paket margarin ile kavrulur
Bunlar karıştırılıp cam bir tepsiye konulur
Tavuk butları da 2 bardak tavuk suyu ile tepsiye konulur
Üzerine nane serpilip 35 dakika 230 derece fırında pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul