Konu
:
VeJetaryan Yemekleri..
Yalnız Mesajı Göster
VeJetaryan Yemekleri..
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
VeJetaryan Yemekleri..
Baharlı Barbunya Fasulyesi
Malzemeler:
1/2 kg
barbunya fasulyesi,
1 adet kıyılmış soğan,
1 diş dövülmüş sarımsak,
50 gr
içyağı,
Karabiber,
Tuz
Yapılışı:
Fasulyeyi yıkayın ve soğan, sarımsakla birlikte bir tencereye koyun
Fasulyeyi kaplayacak kadar su doldurun ve kaynatın
Sonra hafif ateşte 20 dakika kadar veya fasulyelerin kabukları buruşuncaya kadar tıkırdatın
Gerekirse yine fasulyeleri örtecek kadar su ekleyin
Fasulye yumuşayınca tadına bakarak tuz ve biber ilave edin
Fasulyeyi tencerenin kapağını örtmeden 30 dakika daha pişirin
Yaklaşık 3 çorba kaşığı dolusu fasulyeyi küçük bir kaseye koyun
Yumuşak bir püre yapmak için fasulyeyi ezerken içine fasulyenin suyundan katın
Fasulye püresini, suyu koyulaştırmak için fasulyenin suyuna ilave edin
Fasulyeler biraz suluca olabilir, ama suyu fazla olmamalıdır
Meksika mutfağı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul