Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Balık Buğlama

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Balık Buğlama



Malzeme :
2 levrek
3 domates
6 biber
10 adet mantar
3 defne yaprağı
1 limon
1 tutam maydonoz
4 patates
3 havuç
zeytinyağı
tuz
tane karabiber
su

Hazırlanışı :
Fırın kabının altına biber ve domatesleri doğrayarak ekleyelim üzerine levrek balıklarını bütün olarak yatıralımÜzerine doğranmış mantarları,defne yapraklarını,limon dilimlerini,zeytinyağını,tuz,k arabiber ve biraz da su ekleyerek üzerini yağlı kağıt ile kapatarak fırında pişmeye bırakalım Bu arada patates ve havuçları suda haşlayalım Daha sonra doğranmış maydanoza bulayarak fırından çıkardığımız balıkla birlikte servis yapalım


Alıntı Yaparak Cevapla