Konu
:
Sivas Köftesi
Yalnız Mesajı Göster
Sivas Köftesi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sivas Köftesi
Malzemeler;
500 gr
düve döş eti
500 gr
düve kol eti
pide
domates
biber
Hazırlanışı;
Düve eti ve döş etinden elde edilmiş kıyma,sevilen baharatlar ve tuz
ile köfte harcı hazırlanır
Birgece buzdolabında dinlendirilir
Ertesi gün tekrar makinadan çekilip köfte şekli verilir
Teflon tavada az
sıvıyağda pişirilir
daha sonra domates ve biberler
iri doğranarak tavada sotelenir
köfteler tırnak pide, sotelenmiş
domates ve biberle servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul