Konu
:
Jambonlu Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Jambonlu Kanepe
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jambonlu Kanepe
MALZEMELER
6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ
HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın
Sonra hardal katıp iyice yedirin
Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün
Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin
Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul