Konu
:
Jöleli Muzlu Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Jöleli Muzlu Pasta
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jöleli Muzlu Pasta
4 Yumurta
3 Kahve fincanı tozşeker
4 Kahve fincanı un
Yarım kahve fincanı sıvıyağ
1 Çay kaşığı karbonat
1 Çay kaşığı vanilya
1 Limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu
Üzerini Islatmak İçin:
Yarım su bardağı su
1 Tatlı kaşığı şeker
Yarım limon suyu
Krema İçin:
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı soğuk süt
1 Tatlı kaşığı tozşeker
Üst Malzeme İçin:
3 Muz
1 Paket muz jölesi
Hazırlanışı
Derin bir kapta yumurtalarla tozşekeri çırpın
Sıvıyağ, limon suyu, limon kabuğu rendesi, karbonat, vanilya ve unu ekleyip iyice karıştırın
Hazırladığınız hamuru yağlanmış yuvarlak bir fırın kalıbına dökün
170 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika pişirin
Pandispanyayı ıslatmak için verilen malzemelerle limonata hazırlayın ve sıcak pandispanyanın üzerine dökün
Krem şantiye toz şeker ilave edip pakette yazan tarife göre hazırlayın ve sıcak padispanyanın üzerine dökün
Kremşantiye tozşeker ilave edip pakette yazan tarife göre hazırlayın
Pandispanyanın üzerine eşit oarak yayın
Muz dilimlerini dizin ve paketin üzerindeki tarife göre hazırladığınız jöleyi pandispanyanın üzerine dökün
Buzdolabında 1 saat kadar bekletin
Dilimleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul