Konu
:
Fransa Mutfagı
Yalnız Mesajı Göster
Fransa Mutfagı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fransa Mutfagı
TONBALIKLI BÖREK
Malzemeler:
6 adet malsuka( özel börek yufkası)
6 yumurta
150 gr konserve tonbalığı
1 demet maydanoz
1 limon
Tuz, karabiber
Kızartma için bol zeytinyağı
Hazırlanışı:
* Maydanozu temizleyip kıyın
Bir tabağa alıp tonbalığı ve karabiber ilave ederek karıştırın
* Her bir malsukayı (yufka) düz zeminde açıp ortasına bir yumurta kırın ve tonlu karışımdan bir kaşık ekleyip ikiye katlayarak kapatın
Kenarlarını yapıştırıp kızgın yağda iki taraflı kızartın
Dilimlenmiş limon eşliğinde sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul