Konu
:
Bademli Mantarlı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Mantarlı Pilav
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Mantarlı Pilav
Malzemeler
2 Su bardağı pirinç
1
5 Çorba kaşığı tereyağı
1 Su bardağı küçük doğranmış mantar
1 Su bardağı badem
1 Çorba kaşığı kuş üzümü
3 Su bardağı su
Tarçın
Tuz
Hazırlanışı
Sıcak suda pirinci 1 saat bekletip, suyunu süzün
1 Çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin
Küçük doğranmış mantarları kavurun
Pirinci ilave edin
1-2 dakika çevirip, ayıklanmış kuş üzümünü ve tuzu ekleyin
3 Su bardağı suyu ilave edin
Pilav pişerken bademleri kaynar suda birkaç dakika bekletip, kabuklarını soyun
Kalan tereyağında bademleri kavurun
Ocaktan aldığınız pilava bademleri ve tarçını ekleyip, iyice karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul