Yalnız Mesajı Göster

BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ





Mayonezli Levrek - Malzemeler - İçindekiler




1 Kiloluk 1 adet levrek
1 havuç
Yarım soğan
Biraz maydonoz
1 Defne yaprağı
1 Limon
Süslemek için yeşil marul yaprakları
Tuz
Karabiber
5 Kaşık mayonez


Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?




Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun, üzerine biraz su, bir adet havuç, yarım soğan, maydonoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın
Servis tabağına marul yapraklarını ve halka halka kesilmiş limon ile süsleyin Balığın şeklini bozmadan yerleştirin
Üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp, süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla