Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Mayonezli Levrek - Malzemeler - İçindekiler
1 Kiloluk 1 adet levrek
1 havuç
Yarım soğan
Biraz maydonoz
1 Defne yaprağı
1 Limon
Süslemek için yeşil marul yaprakları
Tuz
Karabiber
5 Kaşık mayonez
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun, üzerine biraz su, bir adet havuç, yarım soğan, maydonoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın
Servis tabağına marul yapraklarını ve halka halka kesilmiş limon ile süsleyin
Balığın şeklini bozmadan yerleştirin
Üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp, süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul