Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Lüfer Izgara - Malzemeler - İçindekiler
1 adet lüfer
karabiber
tuz
ayçiçek yağı
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Temizlenmiş lüferi yıkayıp süzdürün
Izgaranızı kızdırın
Balığı ayçiçek yağı ile yağlayın
Üzerine tuzu ve karabiberi serpin
Izgaraya yerleştirin
İki tarafını da iyice kızartın
Pişen balığı servis tabağına alın yeşilliklerle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul