Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Kalamar Dolması - Malzemeler - İçindekiler
1 kg kalamar
Zeytinyağı
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Galeta unu
1 yumurta sarısı
Karabiber
Tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Kalamarları temizledikten sonra kollarını ve gözlerini kesip atın
Tersini çevirip yıkayın
Öte yandan sarımsakla maydanozu birlikte zeytinyağında kavurun
Buna biraz galeta unu tuz ve biber ekip karıştırara kavurun
Kabı ateşten aldıktan sonra yumurta sarısını ilave edip hızlı hızlı karıştırın
Bu karışımı kalamarların içine doldurun ve kürdanla tutturun
Bol kızgın zeytinyağında çevirerek kızartın
Servise hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul