Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Kağıtta Lüfer - Malzemeler - İçindekiler
2 adet orta boy lüfer
1 limon
2 tatlı kaşığı margarin-tereyağı
yarım demet maydanoz
2 adet taze soğan
karabiber
tuz
2 parça alüminyum folyo
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Temizleyip yıkadığınız balıları süzün
Aliminyum folyonun ortasına oturtun
Üzerine iki ince dilim limon, biber kaşık tereyağı, kıyılmış maydanoz, kıyılmış taze soğan, karabiber, tuz serpip paketi kapatın ve önceden ısıtılmış fırında onbeş dk pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul