Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Hamsi Kuşu - Malzemeler - İçindekiler
500 Gr
İri hamsi
2 yumurta
1 demet maydanoz
2 adet soğan
yeterince sıvı yağ
un
karabiber
tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Hamsileri içlerini boşaltarak temizleyin
İyice yıkayın
Tuz ve arabiberini serpin
Soğanları ince ince halkalar şeklinde doğrayın
İnce kıyılmış maydanozları da ekleyin
Bir hamsinin üzerine harçtan koyun üzerine başka bir hamsi kaptıp kenarlarını kapatın
Önce una bulayın sonra çırpılmış yumurtaya batırarak kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul