Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
7
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Tarifin Resmi
Hamsi Buğlama - Malzemeler - İçindekiler
1 kilo hamsi
2 kahve fincanı zeytinyağı
2 kahve fincanı su
1 adet limon
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
Tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Elle ovalayarak balıkların pullarını çıkarın, içlerini de temizledikten sonra güzelce yıkayıp tepsiye dizin
Balıkların üzerine su, tuz, kıyılmış dereotu ve maydanoz halkalar halinde kesilmiş limon dizip üzerine de zeytinyağını gezdirin ve fırına verin
Orta ısıda 10 dk pişirin
Fırından çıkarmadan pişip pişmediklerini kontrol edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul