Yalnız Mesajı Göster

BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ

Eski 06-26-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ



Tarifin Resmi


Hamsi Buğlama - Malzemeler - İçindekiler




1 kilo hamsi
2 kahve fincanı zeytinyağı
2 kahve fincanı su
1 adet limon
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
Tuz


Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?




Elle ovalayarak balıkların pullarını çıkarın, içlerini de temizledikten sonra güzelce yıkayıp tepsiye dizin Balıkların üzerine su, tuz, kıyılmış dereotu ve maydanoz halkalar halinde kesilmiş limon dizip üzerine de zeytinyağını gezdirin ve fırına verin Orta ısıda 10 dk pişirin Fırından çıkarmadan pişip pişmediklerini kontrol edin

Alıntı Yaparak Cevapla