Konu
:
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
9
Prof. Dr. Sinsi
BALIK ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Fırında Palamut - Malzemeler - İçindekiler
2 palamut balığı
4 adet domates
1 baş soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 limon
Karabiber
Tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Balıkların içini temizleyin, başları atın ve yüzgeçleri kesin
Yıkandıktan sonra her balıktan ikişer fileto çıkarın
Zeytinyağıyla yağlanmış tepsiye balık filetoları yerleştirin
Tuz ve karabiber serptikten sonra rendelenmiş ve sıkılarak suyu alınmış soğan üstüne yayın
Dilimlenmiş domatesleri de balıkların üstüne ve çevresine yaydıktan sonra, kesilmiş limon dilimleriyle süsleyin
Kalan zeytinyağı da gezdirilerek dökün ve tepsiyi orta ısılı fırına sürün
Balıklar pişince fırından çıkarın ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul