Konu
:
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Pirinçli Domates Çorbası - Malzemeler - İçindekiler
4 su bardağı et suyu
3 domates
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
6 yemek kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı salça
Pulbiber
Maydanoz
Karabiber
Tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Et suyunu ve 1 tatlı kaşığı sıvıyağı orta büyüklükte bir tencerede kaynamaya bırakın
Domatesleri rendeleyip et suyu kaynamaya başladığında domatesi ve salçayı ilave edin
Salçayı suya iyice yedirdikten sonra 6 yemek kaşığı pirinci ilave edin
Pirinçler yumuşamaya başladığında tuzu, karabiberi ve kırmızı biberi ekleyin
Üzerine ince kıyılmış maydanozu serperek, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul