Konu
:
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Kuzu Başı Paça Çorbası - Malzemeler - İçindekiler
1 adet kuzu başı
4 adet kuzu bacağı
2 adet küçük soğan
3 adet defne yaprağı
5 diş sarımsak
1 su bardağı sirke
Tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Kuzu başı ayaklarını bol suda iki saat kadar bekletin
Suyunu değiştirin ve 6 lt su ile kaynatın
Kaynatırken oluşan köpüğü alın
İçine soğanı,defne yaprağını,sarımsağın yarısını ve tuzu ilave edip kaynamaya bırakın
Pişen parçaların kemiklerini ayıklayın
Küp küp doğrayın ve bir tencereye koyun
Haşlama suyunu üzerine süzdürüp dökün 5 dk kadar kaynatın
İki çorba kaşığı sirkeyi ilave edin
Sirke ve sarımsakla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul