Konu
:
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
14
Prof. Dr. Sinsi
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
İşkembe Çorbası - Malzemeler - İçindekiler
1 kg
pişmiş işkembe(ince doğranmış)
3 adet soğan(çok ince doğranmış)
2
5 lt işkembe suyu
200gr
tereyağı
1 baş sarımsak
1 demet maydanoz
1 çay bardağı sirke
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı nane
1 su bardağı un
tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tencereye yağın yarısını koyup kızdırın
Soğanı sarımsağı unu ilave edip çırpın
Un kahverengi bir hal aldığında suyunu koyun
5 dk
kaynatın
Daha sonra tuzu,sirkeyi,işkembeyi ilave edip karıştırın
Geriye kalan yağı tavaya koyup kızdırın içine kırmızı biberi,kekiği, naneyi,fesleğeni ilave edin
Ve çorbanın üzerine dökün
Maydanozu ilave edip karıştırın
Çorbanız servise hazır
Tarifi Ekleyen: Ebru
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul