Konu
:
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
16
Prof. Dr. Sinsi
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Hatun Çorbası - Malzemeler - İçindekiler
50 gr margarin-tereyağı
2 adet pırasa (jülyen doğranmış)
2 adet küçük soğan (piyaz doğranmış)
2 adet havuç (rendelenmiş)
1 adet limon suyu
1
5 lt tavuk suyu
1/2 tavuk göğsü eti (didiklenmiş)
1 çorba kaşığı un
1 tutam maydanoz (ince kıyılmış)
tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tencerede yağı kızdırın soğanları biraz kavurun
Pırasayı, havucu ilave edip 5 dk kavurun üzerine tavuk suyunu dökün bir taşım kaynatın
Tuzunu koyup ağır ateşte 10 dk kaynatın
Başka bir kapta unu, yumurtayı, limon suyunu ve birazda soğuk su koyup karıştırın
Bu malzemeyi çorbanın içine dökün daha sonrada tavuk etini ilave edip karıştırın
Bir taşım kaynadıkta sonra çorbanız hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul