Konu
:
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Yalnız Mesajı Göster
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
06-26-2012
#
18
Prof. Dr. Sinsi
ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ
Düğür Çorbası - Malzemeler - İçindekiler
1 su bardağı ince bulgur (düğür)
1 çorba kaşık salça
2 adet sivri biber
1 adet soğan
6 bardak et suyu
pul biber
tuz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
6 su bardak et suyu ile bir bardak ince bulguru beraber tencereye koyup ince bulgur pişene kadar kaynatın
Suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz
Diğer tarafta yağı eritip ufak doğradığınız soğanı, yeşil biberi hafifçe kavurup, salça, pul biber ekleyip, kaynayan çorbaya ilave edin
İsteğe göre nane de ilave edebilirsiniz
Tuz ilave edip ateşten indirebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul