Yalnız Mesajı Göster

ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ

Eski 06-26-2012   #18
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ÇORBA ÇEŞİTLERİ ve TARİFLERİ



Düğür Çorbası - Malzemeler - İçindekiler




1 su bardağı ince bulgur (düğür)
1 çorba kaşık salça
2 adet sivri biber
1 adet soğan
6 bardak et suyu
pul biber
tuz


Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?




6 su bardak et suyu ile bir bardak ince bulguru beraber tencereye koyup ince bulgur pişene kadar kaynatın Suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz Diğer tarafta yağı eritip ufak doğradığınız soğanı, yeşil biberi hafifçe kavurup, salça, pul biber ekleyip, kaynayan çorbaya ilave edin İsteğe göre nane de ilave edebilirsinizTuz ilave edip ateşten indirebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla