Konu
:
Fındıkpare - Fındıkpare Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fındıkpare - Fındıkpare Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fındıkpare - Fındıkpare Tarifi
Fındıkpare - Fındıkpare Hazırlanışı
Malzemeler:
Hamur:
125 g margarin
1 çay bardağı toz şeker
1 yumurta
1,5 çay bardağı ince öğütülmüş fındık
1 poşet Dr
Oetker Şekerli Vanilin
2 su bardağı un
Üzeri için:
Bütün fındık
Hazırlanışı:
Hamur:
Margarini şekerle iyice çırpın
Yumurta, öğütülmüş fındık, şekerli vanilin ve unu ekleyip iyice yoğurun
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar yapıp yuvarlayın ve tepsiye sıralayın
Topların üzerine birer adet bütün fındık batırın ve pişirin
Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul