Konu
:
Ekmekte Antrikot
Yalnız Mesajı Göster
Ekmekte Antrikot
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ekmekte Antrikot
Ekmekte Antrikot
=MALZEMELER=
4 Dilim Tost Ekmeği
4 Adet Antrikot
4 Dilim Çedar Peyniri
1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Kase İnce Kıyılmış Dereotu
=HAZIRLANIŞI=
Öncelikle mantarları yıkayıp,15 dakika limonlu suda bekletin
Dört parçaya
kesip teflon tavaya koyun
Üzerine bir tutam tuz serpin
Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı
tereyağı ve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyin
Birkaç dakika daha
pişirin
Başka bir tavada antikotları kısık ateşte kendi yağıyla kızartın
Antrikotlar
kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırın
Daha sonra
ekmeklerin üzerine antrikot ,mantar sote ve en üste de çedar peynirini
koyun
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin,servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul