Konu
:
Ispanaklı Piliç Sarması
Yalnız Mesajı Göster
Ispanaklı Piliç Sarması
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ispanaklı Piliç Sarması
Ispanaklı Piliç Sarması
=Malzemeler=
2 piliç göğsü (kemiksiz)
1 adet soğan
250 gram ıspanak
1 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
3-4 çorba kaşığı galeta unu
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
Karabiber
=Hazırlanışı =
Ispanakları ayıklayıp yıkayarak küçük küçük doğrayın
Soğanı bir kaşık tereyağı ile pembeleştirin
Ispanakları ilave edip yumuşayana dek pişirin
Tuz ve karabiber ekleyip ateşten alın
Piliç göğsünü iyice döverek inceltin
Piliç göğsüne tuz ve karabiber serpin
Ispanaklı harcı yayın
Ortasına yarıdan keseceğiniz havucu yerleştirin
Piliç göğsünü rulo yaparak sarın
Kürdanla piliç göğsünün iki ucunu birleştirin
Piliç göğsünü önce una sonra çırpılmış yumurtaya daha sonra da galeta ununa batırıp çıkarın
Sıvıyağda arkalı önlü kızarttıktan sonra ikram edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul