Konu
:
Fasulye Yaglisi
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Yaglisi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Yaglisi
Alisilmisin disinda cok basit olan bu tarifle alisilmisin disinda, lezzetli bir aperatif elde ediyorsunuz
Yemeklerin yaninda veya cayla birlikte borek, hamur isleriyle birlikte salata gibi servis etmeniz mumkun
Malzemeler:
1 kilo kilciksiz taze fasulye
4 yemek kasigi zeytinyagi
2-3 dis sarimsak
tuz
Yapilisi:
[*]
Fasulyeleri ayiklayip yikayin
[*]
Cok kucuk olmayacak sekilde ortalarindan bolun
[*]
Bolca suyun icinde iyice yumusayana kadar haslayin
Suyunu suzun
[*]
Tencereye yagi koyun ve ince kiydiginiz sarimsaklari hafifce kavurun
[*]
Ardindan suyu suzulmus fasulyeleri ekleyip cevirerek bir iki dakika daha kavurun
[*]
Tuzunu ekleyip karistirdiktan sonra altini kapatip sogumaya birakin
[*]
Soguk olarak
servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul