Konu
:
Havuç Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Kızartması
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Kızartması
Malzemeler:
4 adet tercihen kalın havuç
1 yumurta
1 kaseye yakın mısır unu
kızartmak için ayçiçek yağı
tuz
Yapılışı:
[*]
Havuçları soyup isterseniz rahat haşlanması için ikiye bölüp (bölerken verev kesin, sonra dilimlerde verev olacak) tencerede diri ama pişmiş halde haşlayın
[*]
Verev olarak bir cm kalınlığında kesin
[*]
Önce çırpılmış yumurtaya sonra mısır ununa batırp kızgın yağda her iki tarafını kızarana kadar kızartın
[*]
Sarımsaklı veya sade yoğurt ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul