Konu
:
Düğün Çorbasi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Düğün Çorbasi Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Düğün Çorbasi Tarifi
MALZEMELER
2 çorba kasigi margarin
1
5 çorba kasigi un
1 litre et suyu
1 adet limon
1 adet yumurta
300 gr parça kuzu eti
HAZIRLANISI
1 litre kadar suya parça etler atilir, 1 saat kadar kaynatilir
Diger tarafta un ve yag kisik ateste hafifçe çevrilerek kavrulur ve üzerine yavas yavas etin suyu eklenir
Daha sonra bu suyun içine etler de atilir ve et suyunun tamami konulur
Çorba ilindiktan sonra 1 limonun suyu ve yumurta sarisi çirpilarak terbiye yapilir ve pisen çorbaya ilave edilir
İsteğe göre üzerine kirmizi biber ve yeteri kadar tuz serpilebilir
AFIYET OLSUN!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul