Konu
:
Milföy hamuru Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Milföy hamuru Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy hamuru Tarifi
MALZEMELER :
1 paket margarin (8 parçaya bölünecek)
1 sise maden suyu
1 tane yumurta
1 çay bardagi sivi yag
5 bardak un
2 çay kasigi tuz
HAZIRLANISI
Bütün malzemeyi margarin hariç yogurun
Yogurdugunuz hamuru 8 esit parçaya bölün
Her bir parçayi 10 cm çapinda açin
Daha önceden 8'e böldügünüz oda sicakligindaki margarinin bir parçasini açtiginiz hamura yayin ve bohça gibi katlayin
Bu islemi bütün parçalara tekrarlayin Buzluga koyun 15-20 dakika sonra çikarip tekrar 10 cm çapinda açin bohça gibi katlayin
Tekrar buzluga koyun
Ayni islemi bir kez daha tekrarlayin
Son çikardiginizda artik sekil vermek için hazir hale gelmistir
Isterseniz 4'e bölerek harcini koyup muska gibi katlayin
Bundan sonrasi sizin zevkinize kalmis
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul