Yalnız Mesajı Göster

Milföy hamuru Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy hamuru Tarifi



MALZEMELER :

1 paket margarin (8 parçaya bölünecek)
1 sise maden suyu
1 tane yumurta
1 çay bardagi sivi yag
5 bardak un
2 çay kasigi tuz

HAZIRLANISI
Bütün malzemeyi margarin hariç yogurunYogurdugunuz hamuru 8 esit parçaya bölün Her bir parçayi 10 cm çapinda açin Daha önceden 8'e böldügünüz oda sicakligindaki margarinin bir parçasini açtiginiz hamura yayin ve bohça gibi katlayin Bu islemi bütün parçalara tekrarlayin Buzluga koyun 15-20 dakika sonra çikarip tekrar 10 cm çapinda açin bohça gibi katlayin Tekrar buzluga koyun Ayni islemi bir kez daha tekrarlayin Son çikardiginizda artik sekil vermek için hazir hale gelmistir Isterseniz 4'e bölerek harcini koyup muska gibi katlayin Bundan sonrasi sizin zevkinize kalmis

Alıntı Yaparak Cevapla