Konu
:
Tonbalığı Dipsos Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tonbalığı Dipsos Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tonbalığı Dipsos Tarifi
MALZEMELER
1 adet büyük boy ton balığı konservesi
2 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı hardal
Yarım demet dereotu (çok incecik kıyılacak)
1 dal taze yeşil soğanın yeşil kısmı (çok incecik kıyılacak)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Ayrıca 2 paket mısır cipsi veya ince kurutulmuş ekmek dilimleri
HAZIRLANIŞI
Önce tonbalığının suyunu iyice süzdürüp, derin bir kasenin içine alalım
Üzerine mayonez ve hardalla beraber çok ince kıyılmış dereotu ve taze soğanı ekleyip, karıştıralım
En son olarak toz ve karabiberi ilave edip, iyice harmanlayalım
Şimdi mısır cipsi veya kuru ekmek dilimlerini yuvarlak ve büyük bir servis tabağına yayalım
Ortasına ise şık bir kaseye boşalttığımız dip sosumuzu yerleştirip servise sunalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul