Konu
:
Vişneli Pay Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Pay Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Pay Tarifi
MALZEMELER
1 kg vişne
3 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
6
5 çorba kaşığı margarin (veya tereyağ)
16 adet
HAZIRLANIŞI
Vişneleri yıkadıktan sonra çekirdeklerini çıkarın
Fırın tepsisini iyice yağlayın
Margarin veya tereyağı bir kapta eritin
Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra margarin ve unu ilave ederek hamur halirie getirin
Vişneleri de kattıktan sonra tepsiye yayın
175 derecede 8-10 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın
Yeterince soğuduktan sonra, küçük parçalar halinde kesip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul