Konu
:
Reçelli Milföyler Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli Milföyler Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli Milföyler Tarifi
MALZEMELER
6 adet milföy hamuru
1 paket vanilyalı puding
2,5 su bardağı süt
250 gr reçel (arzuya göre hangi reçel tercih edilirse)
pudra şekeri
HAZIRLANIŞI
Milföy hamurlarının her parçasını 2 kareye bölün
Fırın tepsisine yerleştirin
Fırını 220° ısıda ısıtın ve ardından hamurları altın sarısı renk alana kadar pişirin
Fırından çıkarınca soğutun
Bu arada pudingi süt ile pişirin
Hamurları sandviç ekmeği gibi enlemesine ikiye bölün ve içlerine puding doldurun
Hemen ardından da hangi reçel tercih ediliyorsa ondan her sandviçin arasına birer çay kaşığı reçel koyun
en son olarak da üzerlerine bol pudra şekeri serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul