Konu
:
Pazlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pazlama Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazlama Tarifi
MALZEMELER
alabildiği kadar un (yaklaşık 3 su bardağı)
250 gr yağ
750 gr süt
2 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
250 gr beyaz peynir
HAZIRLANIŞI
Un, tuz ve su ile bir hamur yapıp, yumurta büyüklüğünde parçalara ayırın
Hamuru 25-30 cm çapında açın ve içine ufalanmış peynir koyup ikiye katlayın
Arzu edilirse peynir harcına maydanoz da doğranıp eklenebilir
Kızgın saç üzerinde her iki tarafını da iyice pişirin
Yağı sütün içinde eritip, sıcakken pazlamaların üzerine bu kanşımı gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul