Konu
:
Et ve Tavuk Yemekleri - Mantarli tavuk sarma
Yalnız Mesajı Göster
Et ve Tavuk Yemekleri - Mantarli tavuk sarma
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et ve Tavuk Yemekleri - Mantarli tavuk sarma
Malzemeler
4 adet kemiksiz tavuk gögsü
100 gr konserve mantar
100 gr kaşar peyniri
1/2 demet maydonoz
3 diş sarmısak
1 su bardağı galeta unu
tuz
karabiber
sıvı yağ
hazırlanışı
tavuk gögüslerini tam olarak ikiye ayırmadan ortasından enine kesin
Tuz ve karabiber serpin
Mantarları ince
kaşar peynirini küçük küp şeklinde doğrayın
Galeta ununu
maydonoz ve sarmısağı robotta iyice çekin
geniş bir tabağa alın
Tavukların içini mantar ve kaşar peyniri ile doldurun
Yan kenarlarını hafifce kapatıp
rulo şeklinde sarın
Mantarlı tavuk sarmaları galeta unlu karışıma bulayın
Tavaya biraz sıvıyağ koyup kızdırın
tavukların iki tarafı da altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın
Mantarlı tavuk sarmayı yanında istediğiniz bir garnitür ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul