Yalnız Mesajı Göster

Et ve Tavuk Yemekleri - Mantarli tavuk sarma

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et ve Tavuk Yemekleri - Mantarli tavuk sarma



Malzemeler
4 adet kemiksiz tavuk gögsü
100 gr konserve mantar
100 gr kaşar peyniri
1/2 demet maydonoz
3 diş sarmısak
1 su bardağı galeta unu
tuzkarabiber
sıvı yağ

hazırlanışı
tavuk gögüslerini tam olarak ikiye ayırmadan ortasından enine kesin Tuz ve karabiber serpin
Mantarları incekaşar peynirini küçük küp şeklinde doğrayın Galeta ununumaydonoz ve sarmısağı robotta iyice çekingeniş bir tabağa alın Tavukların içini mantar ve kaşar peyniri ile doldurun
Yan kenarlarını hafifce kapatıprulo şeklinde sarın Mantarlı tavuk sarmaları galeta unlu karışıma bulayın Tavaya biraz sıvıyağ koyup kızdırıntavukların iki tarafı da altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın Mantarlı tavuk sarmayı yanında istediğiniz bir garnitür ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla