Konu
:
Taze Soğan Yahnisi (8 kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Taze Soğan Yahnisi (8 kişilik)
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Soğan Yahnisi (8 kişilik)
MALZEMELER
1 kg
kuşbaşı kuzu eti
100 gr
margarin
1 kg
taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
1/2 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp tencereye koyun
Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun
Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 - 4 dakika daha kavurun
Salça ve naneyi ekleyin
Kavurmaya 2 - 3 dakika daha devam edin
3 su bardağı su ve tuz ekleyin
Kısık ateşte pişirin
Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin
Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı
Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul