Yalnız Mesajı Göster

Schnitzel (tavuk)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Schnitzel (tavuk)



2 adet tavuk göğsü (ortadan ikiye bölünmüş ve dövülerek inceltilmiş)
1 yumurta
1 su bardağı un1 su bardağı galeta unu
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Kızartmalık yağ



Yumurtaları kırıp güzelce çırpın Karabiber, tuz ve galeta ununu karıştırın Unu da ayrı bir yere boşaltın (gazete üzerine olabilir) Tavukları önce unlayın Ununu biraz silkeleyip yumurtaya bulayın ve en son galeta ununa her tarafını bulayıp kızgın yağda kızartın Bir yüzü kızardığında diğer yüzünü çevirin

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla