Konu
:
Schnitzel (tavuk)
Yalnız Mesajı Göster
Schnitzel (tavuk)
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Schnitzel (tavuk)
2 adet tavuk göğsü (ortadan ikiye bölünmüş ve dövülerek inceltilmiş)
1 yumurta
1 su bardağı un1 su bardağı galeta unu
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Kızartmalık yağ
Yumurtaları kırıp güzelce çırpın
Karabiber, tuz ve galeta ununu karıştırın
Unu da ayrı bir yere boşaltın (gazete üzerine olabilir)
Tavukları önce unlayın
Ununu biraz silkeleyip yumurtaya bulayın ve en son galeta ununa her tarafını bulayıp kızgın yağda kızartın
Bir yüzü kızardığında diğer yüzünü çevirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul