Konu
:
Körili Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Körili Tavuk
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Körili Tavuk
bir tavuk göğsü temizlenmiş
bir tutam köri baharatı,
bir çy
kşğ
yağ
bir khv fnc
şekersiz krema
tuz
beyaz biber
tavk
lar uzun şeritler halinde doğranır
tavada yağ ile yakmadan sotelenir,önce köri baharatı verilip karıştırılır,yanmadan krema eklenir tuz ve biberi serpilip sos boza kıvamına dek çektirilir,servisinde çeşitli garnitürler kullanılabilir
tüm mükemmel lezzetler gibi çok basit ama ayrıcalıklı bir lezzete sahiptir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul