Konu
:
Sulfaki
Yalnız Mesajı Göster
Sulfaki
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sulfaki
Malzemeler:
* 500 gram tavuk eti (göğüs)
* 1 tatlı kaşığı mercanköşk
* 1 adet soğan
* 8 – 16 adet kokteyl domates
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 3 tatlı kaşığı limon suyu
Hazırlanması:
* Tavuk etini 2-3 cm’lik parçalar halinde doğrayın
* Zeytinyağını, limon suyu ve mercanköşkle karıştırın
* Tavuk parçacıklarını 30 dakika kadar bu karışımın içinde bekletin
* Soğanı soyup dilimleyin
Domatesleri yıkayın
* Şişlere sırayla et, soğan ve domatesleri dizip tuzlayın
* Bir tavada 2 – 3 çorba kaşığı sıvı yağda 7 dakika kadar kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul