Konu
:
Keşküllü Elma Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Keşküllü Elma Tatlısı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keşküllü Elma Tatlısı
Keşküllü Elma Tatlısı
MALZEMELER:
5 orta boy elma
10 kaşık şeker
1,5 bardak su
1 adet küp doğranmış muz
1 paket hazır keşkül
3 bardak süt
YAPILIŞI:
Elmaları soyup bölmeden çay kaşığı yardımıyla içlerini oyun
Tencereye alıp her birinin içine 2 kaşık şeker dökün
Suyuda ilave edip kısık ateşte elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin
Pişen elmaları servis tabağına alıp oyuk yerlerine küp doğranmış muzları doldurun
Ardından keşkülü hazırlayın
Bunun için paketin üzerinde yazan süt miktarından yarım bardak eksik sütle keşkülü pişirin ve elmaların üzerine dökün
Dövülmüş fındıkla süsleyin
İyice soğuyunca servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul