Konu
:
BezeLyeLi mezeLeme Tarifi ve Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
BezeLyeLi mezeLeme Tarifi ve Yapılışı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
BezeLyeLi mezeLeme Tarifi ve Yapılışı
MALZEMELER
2 su bardağı Amerikan pirinci
½ demet maydanoz
1 su bardağı bezelye
1 adet turp
2 dilim salam (ince şerit halinde doğranmış)
1 adet limon kabuğu
2 çorba kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı soya sosu
4 adet pazı yaprağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Pirinç ve bezelyeyi ayrı tencerelerde haşlayın
Maydanoz, havuç ve turp ince ince dilimlendikten sonra pirinç de eklenir ve MALZEMESİ bir kaba alınır
Tuzu, soya sosu ve limon suyunu koyup, ince şerit halinde kesilmiş salam ve kıyılmış maydanozları karıştırın
Pazı yapraklarını yıkadıktan sonra servis tabağına yayın
Hazırladığınız içi pazıların içine sarıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul