Konu
:
BezeLye Fransez Tarifi ve Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
BezeLye Fransez Tarifi ve Yapılışı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
BezeLye Fransez Tarifi ve Yapılışı
MALZEMELER
8 kişilik
1 kutu konserve bezelye
30 adet arpacık soğan
1 adet yeşil salata
1 çay kaşığı toz şeker
1 adet yeşil salata ince dilimlenmiş
1 çorba kaşığı yağ
½ tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı un
2 su bardağı et suyu
HAZIRLANIŞI
Kutuyu açın ve bir süzgece boşaltın
Üzerine biraz soğuk su dökün ve süzülünce bezelyeleri bir tencereye koyun üzerine yeşil salata, soğanları ve et suyunu, tuzu, şekeri ekleyin
Ağzını kapatıp orta ateşte kaynatarak 20 dakika pişirin
Bir kabın içine unla yağı karıştırın, içine bezelyenin suyundan koyup sulandırın, bezelyenin içine dökün
15 dakika pişirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul