Konu
:
fıstıklı biftek , mantarlı kanepe . tarcın tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
fıstıklı biftek , mantarlı kanepe . tarcın tatlısı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
fıstıklı biftek , mantarlı kanepe . tarcın tatlısı
FISTIKLI BİFTEK
Malzemeler:
-4 parça Dövülmüş Biftek
-1 çorba kaşığı ***** Rendesi
-50 gr
Fıstık
-1 çorba kaşığı Salça
-1 çorba kaşığı Tereyağ
-2 su bardağı Sıcak Su
-Bağlamak için İp
-Tuz ve Karabiber
Yapılışı:
Biftekleri tuz ve karabiberle harmanlayın
Kıyılmış fıstığı rendelenmiş ***** peyniriyle karıştırın
Hazırladığınız bu içi bifteklerin arasına koyup rulo şeklinde sarın
Rulo şeklinde sardığınız etlerin açılmaması için iple bağlayın
Etleri tavda tereyağında sote edin
Salçalı suyu ekleyip 20 dk
kadar pişirin
İpleri çıkarttıktan sonra servis yapın
Afiyet olsun
MANTARLI KANEPE
Malzemeler:
-10 adet Mantar
-10 adet Tost Ekmeği
-2 çorba kaşığı ***** Rendesi
-2 çorba kaşığı Un
-3 çorba kaşığı Tereyağ
-1,5 su bardağı Süt
-Yarım Limon Suyu
-1 Tutam Tuz
Yapılışı:
Mantarları yağda kavurup unu ekleyin
Üzerine sütü ilave dip beşamel sosu hazırlayın
Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip çıkartın
Üzerlerine mantarlı harçtan koyup rendelenmiş ***** peynirini serpin
Ekmekleri ***** peynirleri eriyinceye kadar fırında pişirin
Afiyet olsun
TARÇIN TATLISI
Malzemeler:
-1 su bardağı Un
-1 su bardağı Şeker
-4 su bardağı Süt
-3 çorba kaşığı Margarin
-Tarçın
Yapılışı:
Tencerede margarini eritip şekeri,unu ve sütü karıştırarak ilave edin
Ocakta koyulaşıncaya kadar pişirin
Servis tabaklarının altına tarçın serptikten sonra muhallebiyi dökerek servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul