Konu
:
Piliç dolması
Yalnız Mesajı Göster
Piliç dolması
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç dolması
PİLİÇ DOLMASI
=Malzemeler=
3 tavuk göğüs eti
50 gr kültür mantarı
1 sarı biber
1 kırmızı biber
1 sivri biber
1 soğan
1 çay kaşığı kekik
5-6 taze soğan
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
=hazırlanışı=
Biberlerle, soğan ve mantarları küp şeklinde doğrayın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin
Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın
Hazırladığınız harcı tavuk göğüs etinin içine doldurun
Tavada hafifçe kızartıp fırın tepsisine yerleştirin
Temizlediğiniz taze soğanların yeşil kısımlarını ince doğrayarak tavukların üst kısımlarına serpin
180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika daha pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul