Yalnız Mesajı Göster

Piliç dolması

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç dolması



PİLİÇ DOLMASI



=Malzemeler=

3 tavuk göğüs eti

50 gr kültür mantarı

1 sarı biber

1 kırmızı biber

1 sivri biber

1 soğan

1 çay kaşığı kekik

5-6 taze soğan

Zeytinyağı

Tuz, karabiber


=hazırlanışı=

Biberlerle, soğan ve mantarları küp şeklinde doğrayın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın Hazırladığınız harcı tavuk göğüs etinin içine doldurun Tavada hafifçe kızartıp fırın tepsisine yerleştirin Temizlediğiniz taze soğanların yeşil kısımlarını ince doğrayarak tavukların üst kısımlarına serpin 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla