Konu
:
Patatesli Tavşan
Yalnız Mesajı Göster
Patatesli Tavşan
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patatesli Tavşan
Patatesli Tavşan
Patatesli Tavşan Tarifi - Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Patatesli Tavşan Malzemeleri
Patatesli Tavşan
1 tavşan
hardal
margarin
4 patates
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
Tavşan temizlenip yıkanır
Yağlanarak kızartılır
Bu pişirme süresi devamlı yağlamak suretiyle 25 dakika sürecektir
Sonra üzerine tuz ve karabiber sürülür
Bir başka kapta karabiber, sarmısak, hardal karıştırılır
Bu karışım sıcak servis tabağına alınan tavşan etine sürülür
15 dakika bekletilir
Bu arada patatesler soyularak yuvarlaklar halinde hafifçe kızartılır
Tuz ve karabiber dökülerek etin etrafına yerleştirilir
Üzerlerine de tavşanın kızartıldığı kapta kalan su dökülür
Maydanozla da süslendikten
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul