Yalnız Mesajı Göster

Patatesli Tavşan

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patatesli Tavşan



Patatesli Tavşan
Patatesli Tavşan Tarifi - Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Patatesli Tavşan Malzemeleri







Patatesli Tavşan
1 tavşan
hardal
margarin
4 patates
2 diş sarımsak
tuz
karabiber

Tavşan temizlenip yıkanır Yağlanarak kızartılır Bu pişirme süresi devamlı yağlamak suretiyle 25 dakika sürecektir Sonra üzerine tuz ve karabiber sürülür
Bir başka kapta karabiber, sarmısak, hardal karıştırılır Bu karışım sıcak servis tabağına alınan tavşan etine sürülür 15 dakika bekletilir Bu arada patatesler soyularak yuvarlaklar halinde hafifçe kızartılır Tuz ve karabiber dökülerek etin etrafına yerleştirilir Üzerlerine de tavşanın kızartıldığı kapta kalan su dökülür Maydanozla da süslendikten

Alıntı Yaparak Cevapla