Konu
:
Reçelli Milföy Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli Milföy Tatlısı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli Milföy Tatlısı
Reçelli Milföy Tatlısı
Milföy Tatlısı - Milföy Pastası
Öncelikle milföyleri 5-10 dakika dışarıda bekletip, hafifçe yumuşamalarını sağlayın
Daha sonra milföylerden iki tanesinden 6'şar adet şerit kesin
Diğer milföylerin üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün
Ortalarına Damak tadınıza uygun istediğiniz Reçel Marmelatını koyun
Kestiğiniz şeritleri birbirine çapraz olacak şekilde milföyün üzerine yerleştirin
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, hamurlar kızarıncaya kadar pişirin
MALZEMELER 6 kişilik
* 8 adet milföy
* 1 adet yumurta sarısı
* 1 su bardağı Marmelat , Reçel
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul